Game Master
Game Master
Kaito, açıklamanı dinledikten sonra hafifçe başını eğiyor. "Anladım, Raigen bey. Teşekkür ederim." İçeri dönüyor, kapıyı açık bırakıyor. İçeriden hafif sesler geliyor, bir şeylerin yerinden alındığı, bir çantanın hazırlandığı sesleri. Birkaç dakika sonra geri dönüyor. Sırtında düzenli bir çanta, belinde standart shinobi ekipman çantası var. Kıyafeti temiz ve düzenli, saçları taranmış. Kapıyı arkasından kilitliyor ve gruba katılıyor. "Hazırım."

Gruba yürümeye başlamalarını işaret ediyorsun. Üçü birlikte köyün sokaklarında ilerlemeye başlıyorlar. Shiori hemen konuşmaya başlıyor ama bu sefer sessiz, Kaito'ya bakıyor. "Sen de mi Genin oldun? Ne zaman? Akademiden mezun oldun mu yoksa özel bir sınav mı geçtin?" Kaito kibarca cevap veriyor. "Akademiden mezun oldum, geçen hafta." Shiori başını sallıyor, sonra Suzu'ya bakıyor. "Sen ne zaman mezun oldun?" Suzu sessizce cevaplıyor. "Birkaç gün önce." Yürüyüş devam ediyor. Köyün merkez bölgesinden geçip daha sakin bir alana geliyorsunuz. Burada küçük bir açıklık var, etrafı ağaçlarla çevrili, ortada düz bir alan. Zemin çimen ve toprak karışımı, bazı yerlerde küçük taşlar var. Bir köşede ahşap bir bank duruyor, yanında küçük bir su kanalı akıyor. Hava sakin, sis hafif, etrafta kimse yok. Eğitim için uygun bir yer.

Açıklığın ortasına geliyor ve duruyorsun. Öğrencilerine döndüğünde üçü de önünde duruyor, bekliyor. Konuşmaya başlıyorsun, kendini tanıtıyorsun, beklentilerini anlatıyorsun. Sözlerini bitirdiğinde sessizlik çöküyor. Birkaç saniye geçiyor. Sonra Shiori elini kaldırıyor. "Öğretmenim, bir sorum var." Sormasını bekliyorsun. "Kanchi yeteneği nasıl çalışıyor? Yani, mesafesi ne kadar? Çakra mı algılıyorsunuz yoksa hareket mi? Sürekli aktif mi yoksa istediğiniz zaman mı açıyorsunuz? Bir de, eğer biz de öğrenmek istersek-" Sen cevap vermeye çalışırken Shiori devam ediyor.

"Bir de Suiton jutsuları çok mu zor? Yani, ben de su elementi kullanabiliyorum ama pek güçlü değil. Sizinki nasıl? Çakra tüketimi çok mu? Bir de, Same Modo gerçekten var mı? Yoksa efsane mi? Eğer varsa nasıl-" Kaito yanında sessizce bekliyor, ama yüzünde hafif bir gerginlik belirmeye başlıyor. Suzu arkada duruyor, gözleri Shiori'de. Shiori durmadan devam ediyor. "Bir de öğretmenim, takım olarak ne tür görevler alacağız? D-rank mı yoksa hemen C-rank'a mı geçeceğiz? Eğer C-rank'a geçersek tehlikeli mi olacak? Savaşacak mıyız? Eğer savaşacaksak nasıl bir strateji-"

Kaito'nun yüzündeki ifade değişiyor. Çenesi hafifçe sıkılaşıyor, gözleri daralıyor. Sonra araya giriyor. "Shiori." Sesi sakin ama keskin. Shiori duraksıyor, ona bakıyor. "Öğretmenimiz cevap veremiyor. Biraz bekle." Shiori ağzını açıyor ama Kaito devam ediyor. "Ben de bir şey sormak istiyorum. Sayın öğretmenim, yarınki görevimiz hakkında şu an bir şey söyleyebilir misiniz? Hazırlık yapmamız gereken bir şey var mı?" Sesi düzgün ve saygılı. Mantıklı bir soru. Shiori hafifçe surat asıyor ama susuyor.

Kaito sonra Suzu'ya dönüyor. Kız sessizce arkada duruyor, elleri önünde birleşmiş, başı hafif eğik. Kaito ona bakıyor. "Suzu, sen de katılsana. Yok mu aklında bir soru?" Suzu başını kaldırıyor, gözleri Kaito'ya, sonra sana, sonra Shiori'ye kayıyor. Ağzını açıyor ama ses çıkmıyor. Elleri titremeye başlıyor. Başını tekrar eğiyor, dudakları hafif titriyor. "Ben... ben..." Sesi çok ince, neredeyse duyulmayacak kadar. "Benim... ekipmanım yok." Sessizlik çöküyor. Suzu'nun gözleri dolmaya başlıyor, başını daha da eğiyor. "Yani... silah, kunai, shuriken... hiçbir şeyim yok. Akademide verdikleri kadar var sadece ama... onlar da eski ve... ben..."

Sesi kesiliyor. Gözyaşları yanaklarından süzülmeye başlıyor ama sesini çıkarmıyor. Kaito hemen öne atılıyor, Suzu'nun yanına geliyor. Yüzünde endişeli ama nazik bir ifade var. "Öğretmenim, benim ablam var. O Chuunin oldu geçen yıl. Bir sürü eski ekipmanı var, kıyafetleri de var. Artık kullanmıyor, anneme birine vermezsen çöpe atacağım dedi. Senin hazırda yoksa sen alabilirsin Suzu." Suzu başını kaldırıyor, gözleri yaşlı, şaşkın. "Ama... ben..." Kaito gülümsüyor. "Buradan çıkınca benimle gel. Ev beş dakika zaten. Anneme söylerim, seninle konuşur. İstediğin kadarını verir." Suzu gözyaşlarını silmeye çalışıyor. Dudakları hafif titriyor ama şimdi küçük bir gülümseme beliriyor yüzünde. "Teşekkür ederim... Kaito." Sesi hala ince ama şimdi içinde minnettarlık var. Başını hafifçe eğiyor. Shiori sessizce izliyor, yüzünde belirsiz bir ifade var. Sonra da sana bakıyor, bekliyor.
Game Master
Game Master
Off Topic
Hoshigaki Raigen, haberli pasiflik gerçekleştirmiştir.
Game Master
Game Master
Off Topic
Hoshigaki Raigen, haberli pasiflik gerçekleştirmiştir.
Game Master
Game Master
Off Topic
Hoshigaki Raigen, haberli pasiflik gerçekleştirmiştir. Oyuncunun isteğiyle pasiflik süresi 7 gün olarak güncellenmiştir.
Post Reply