O anda kapıdan içeriye masmavi saçlı, turuncumsu gözlere sahip genç bir kadın giriyor. Üzerinde Ame’nin resmi shinobi kıyafeti var ama hareketlerindeki zarafet dikkat çekici. Kaizen gülümseyerek elini kaldırıyor. "Bak lafın üstüne geldi. Nasılsın Yuri?" Kadın, Kaizen’e doğru elini uzatıyor, dudaklarında hafif bir tebessüm var. "Kaizen bey, sizi uzun zamandır görmüyordum. Umarım belinizin ağrısı geçmiştir." Kaizen, yüzünü buruşturup mahcup bir şekilde kafasını kaşıyor. "Onu nasıl hatırlıyorsun ya sen..."
Bu sırada Fuyuko araya giriyor. "Yuri, buraya neden geldin?" Yuri elindeki dosyaları masaya bırakıyor. "Bitmiş görevimin evraklarını bırakmak için uğramıştım." Fuyuko başını sallıyor, ardından ciddi bir sesle devam ediyor. "Eğer boştaysan sana ihtiyacımız olacak. Görevin detaylarını sana da anlatayım." Ardından Higura Sen meselesini Yuri’ye özetliyor, örgüte para aktardığından şüphelenilen tüccar, takip edilmesi gereken rota, bağlantıları. Yuri dikkatle dinliyor, gözleri ciddiyetle kısılmış.
Masato o sırada sana ve Kaizen’e doğru eğiliyor, sesini alçaltıyor. "Jounin dediniz. Yuri hanım kaç yaşında ki?" Kaizen dudaklarını büküyor, biraz keyifli bir ses tonuyla yanıtlıyor. "Sizinle yaşıttır muhtemelen. Ama Jounin. Neden olduğunu biriyle savaşmak zorunda kalırsanız görürsünüz. Ayrıca stratejik bir dehadır kendisi." Yuri Kaizen’in sözlerini duymuş gibi başını hafifçe çeviriyor ve size dönüyor. "Sizinle birlikte çalışmaktan gurur duyarım, Konohalı arkadaşlarım. Ben Shikigami Yuri." Elini uzatıyor, hem seninle hem Masato’yla tokalaşıyor. Parmaklarının soğukluğu dikkat çekici.
Fuyuko ayağa kalkıyor, sert ve net bir sesle açıklıyor. "Higura Sen’i bulmak için önce Doğu Çarşısı’na gideceksiniz. Onun en sık uğradığı mücevher pazarında adı geçiyor. Önce pazardaki gümüşçü Kitaro ile konuşun, size onun nerelerde göründüğünü söyleyebilir. Ardından Sen’in depolarından birine uğrayın, orada muhasebecisi Koga bulunur. O adamı konuşturabilirseniz, doğrudan bağlantıyı ortaya çıkarabilirsiniz. Ancak dikkat edin, Sen asla kendi pisliğe bulaşmaz, onun yerine başkalarını kullanır. Yani açık bir suç üstü yakalayana kadar işimizi kanıtlamak zor olur. Koga’yı yakalarsanız, Sen’in ipini çekmiş olursunuz." Sonra üçünüze bakarak bitiriyor. "Bu iş sırasında halkın dikkatini çekmeyin. Amegakure şatafatı sever ama dedikodusu da acımasızdır. Gizli hareket edin."
Toplantı sona eriyor. Kaizen ve Kaede odada kalırken, sen, Masato ve Yuri birlikte dışarı çıkıyorsunuz. Masato yürürken hafif gergin bir gülümsemeyle kendini tanıtıyor. "Ben Hyuuga Masato. Tanıştığımıza memnun oldum." Yuri kibarca başını sallıyor. "Memnuniyet bana ait. Shikigami klanı ile Hyuuga klanının eskiden diplomatik temasları olmuştu. İlginçtir, hala bazı belgelerde geçer." Masato’nun gözleri şaşkınlıkla büyüyor. Bu bilgiyi daha önce duymamış belli ki. Ardından Yuri sana dönüyor, gülümsemesi biraz daha sıcak. "Siz de Yureikumo klanındansınız sanırım. Konoha’ya geldiğimde çok fazla üyenizle karşılaşmıştım." O sırada gözün istemsizce onun koluna kayıyor. Kolunun kenarından dışarıya taşmış, sanki derisinin altına gizlenmiş gibi duran birkaç farklı kağıt parçası görüyorsun.